Laden Evenementen

U gaat dagelijks om met vastgoed, zowel voor uw klant als voor uzelf. U heeft er dan ook een passie voor. Uw vermogen bestaat bijgevolg hoofdzakelijk uit onroerend goed, zowel privé als in één of meerdere vennootschappen.

Uw huidige situatie is gegroeid over de jaren heen. Maar bent u op vandaag nog zeker of uw structuur de meest efficiënte is? Zijn de geldstromen goed georganiseerd en onderbouwd? Zijn patrimoniumvennootschappen nog wel nuttig? Hoe wordt u uiteindelijk privé beter van het vermogen in uw vennootschap? Is een recht van opstal of vruchtgebruikconstructie nog nuttig? Benut u alle fiscale mogelijkheden?

En wat bij een overlijden van u of van uw partner? Heeft u hier al eens ten gronde over nagedacht? Wat gebeurt er met uw vermogen? Hoeveel erfbelasting moet er betaald worden? Aan wie komt dit toe? Bevalt u dat? Hoe beschermt u uw vermogen tegen de fiscus?

Lemon Consult is als belastingconsulent en onafhankelijk financieel planner gespecialiseerd in het plannen en structureren van uw vermogen.

Indien uw vermogen, zowel professioneel als privé, veel vastgoed omvat, dan is deze infosessie voor u bedoeld. Kristof Delobelle van Lemon Consult geeft u op één uur tijd verschillende praktische tips en aandachtspunten mee.

Prijs
Gratis, vooraf inschrijven vereist

Agenda

12:00 Ontvangst met belegde broodjes
12:30 Start infosessie
13:45 Einde infosessie. Mogelijkheid tot het stellen van persoonlijke vragen.

 

Deel deze pagina

Ga naar de bovenkant