Je zakelijk en privé-vermogen maximaal laten opbrengen, dat kan als je je bewust bent van je financieel en fiscaal potentieel.

Laatste nieuws

Volgende infosessie

“Ik was op zoek naar een antwoord op heel wat financiële vragen waar ik mee worstelde. Tijdens de gesprekken met mijn adviseur van Lemon Consult groeide het vertrouwen en werd er écht geluisterd naar mijn persoonlijk verhaal. Dat vond ik echt tof! Via de opmaak van een grondige analyse van mijn persoonlijke situatie kreeg ik een concreet advies en een helder antwoord op mijn vragen. Nu weet ik welke richting ik uit moet, en dat geeft mij gemoedsrust voor de toekomst.”

Ellen Reznor, bestuurder De Zuidkant Beregoed, Gentbrugge

Gezin

Privé
Ik besef dat ik een pensioenplan moet opmaken om mijn levensstandaard te behouden. Maar hoe pak ik dat best aan? Wat als ik overlijd? Aan wie komt mijn vermogen toe? Kan ik ervoor zorgen dat ze minder betalen?

> Meer info

Zakelijk
Hoe word ik zelf beter van mijn onderneming? Hoe geef ik mijn vennootschappen vorm zodat ze maximaal opbrengen? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet teveel belastingen betaal? Hoe kan het bedrijf in de toekomst worden overgedragen? > Meer info

360°

Totaalaanpak
Stel dat ik plots niet meer kan werken, of dat ik overlijd … Hoe moet dat dan met mijn zaak? Is mijn gezin dan financieel gerust? > Meer info

“Wij hadden behoefte aan onafhankelijk advies over onze geldzaken en nalatenschap door een onafhankelijke partij. Daarom besloten wij ons te laten bijstaan door Lemon Consult. Het contact en de informatie die we kregen was professioneel en to the point. Door de heldere en persoonlijke aanpak is er ondertussen een hechte vertrouwensband ontstaan met onze adviseur, die zeer snel schakelt en steeds bereikbaar is voor deskundig advies. Hij luistert naar al onze verwachtingen, ambities en plannen en werkt verschillende scenario’s uit. Wetende dat we altijd een bereikbaar en vriendelijk aanspreekpunt hebben bezorgt ons veel gemoedsrust, een echte aanrader!”

Marc Deroo, bedrijfsleider Verandacomfort, Torhout

Je vermogen optimaliseren

Vanuit een totaalvisie op vermogen benaderen wij elke klant in zijn volledige context. Je gezinssituatie, je persoonlijke doelstellingen en eigendommen, je zakelijke organisatie en belangen zijn tenslotte richtinggevend voor het vertalen van je ambitie naar concrete plannen.

Als werkelijk onafhankelijk financieel planners optimaliseren wij de totale vermogens van particulieren, families, ondernemers en vrije beroepers. Dankzij de breedte van ons advies kan je zo het rendement van je totale vermogen substantieel verhogen.

  • Onafhankelijk en multidisciplinair voor compleet advies

  • Vermogen in volledige familiale en zakelijke context

  • Voor particulieren, families, ondernemers en vrije beroepers

Je lifetime vermogenspartner

Vanuit een compleet zicht op je huidige situatie begeleiden we je naar de voor jou optimale toekomstige situatie. Eenmalig of in een relatie van levenslang partnership.

Vanuit welke relatie dan ook, wij leveren werkelijk onafhankelijk advies en juridische ondersteuning om de combinatie onderneming, privé-vermogen en familiale situatie optimaal te laten renderen in functie van je dromen:

  • van bij het opzetten van de onderneming tot aan de overdracht
  • voor het totale vermogen, zowel privé- als zakelijk
  • rekening houdend met alle mogelijke familiale- en andere relaties.

Persoonlijk advies bij elke bepalende levensgebeurtenis:

Nieuws

De vijf pensioenpijlers in een notendop

15 juli 2024|

De vijf pensioenpijlers in een notendop Iedereen droomt van een zorgeloos pensioen. In veel gevallen volstaat het wettelijk pensioen echter niet om te voorzien in de uitgaven na pensioenleeftijd. De opbouw van een aanvullend [...]

Kalender